15 Aralık 2012 Cumartesi

Sigarayı Bıraktım :)

İlacı kullanmaya devam ediyorum. Bu gün sigara içmediğim 3. günüm. Dün gece dışarıda olmama ve alkol almama rağmen sigara içmemeyi başardım. Üstelik ilaç sayesinde benim gibi tiryaki bir insanın bile canı istemiyor sigara. Nikotin gereksinimi yok, sinirlilik yok. İyiyim yani. Çok da zor olmadı. Beklediğim kadar zor olmadı en azından. Biraz irade istiyor çünkü zaman zaman alışkanlıkla sigara yakma isteği gelişiyor. Fakat oyalanırsanız kaçıyor o istek. Ben bu kadar zaman içmediysem içmeyebilirim demek ki fikrine odaklandım. Hazır bünye temizlenmeye başlamışken bunu harcamak istemiyorum. Bence içmeyeceğim bir daha, umarım içmem.

2 yorum:

  1. Bir kavanoz al, üzerine almak istediğin ama maddi sebeplerden dolayı alamadığın şey'in(ya da hep gitmek istediğin ülkenin fotosu) resmini yapıştır ve günlük sigara paranı oraya at, çok güzel motive eder insanı ama sıkışınca para almak yok :)
    Bir de nasıl olsa bıraktım diye ilaç bitince yenisini almamazlık yapma, bu arada tebrik ederim içkili sigaralı ortama girmek senin için yeni bırakanlara büyük risk oluşturur iyi halletmişsin.

    YanıtlaSil
  2. Kumbarada biriktirmeye başladım ben de aynen :) Çok teşekkür ederim, mutluyum bu durumdan. Alkollü ortam büyük riskti ama orada bile içmeyince kendime güven duydum iyice. Umarım bir daha hiç başlamam :)) Tekrar teşekkürler

    YanıtlaSil