13 Şubat 2011 Pazar

Ne güzelsiniz yaa siz

Rakıdan kalma berbat bir bünyeyle oturuyorum sonunda ulaşmayı başardığım odamda. Son zamanlarda okulun bitecek olmasıyla duygusallığım son haddine ulaştı. Ve aynı şeyi düşünüp duruyorum. Canım arkadaşlarım ne kadar güzelsiniz yahu siz =)

Hayır sadece iyi şeyler değil düşündüklerim, kötü anılarla bile sizinle yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim ki ben.

Hazırlık zamanları, saf gibi ingilizce derslerinden yakınıp durup, uykusuz kaldığım bir sabahta yatağa çıkıp uyumaya çalışırken 6-7 kişi yanıma çıkıp beni uyutmamanız bile tatlı bir anı.

Camdan karşı yurttaki arkadaşımıza telefon etmek yerine bas bas bağıran arkadaşıma küfredip onun beni umursamayıp devam etmesi de güldürüyor beni. Sonra yine böyle bir anda çıldırıp odadan kovduğum kişinin bana küsmesi, sonra özür dileyince affetmesi bile komik.

Karşı yurttan gelip odama şarap kusan arkadaşım oldu diye kırmızı şarap içemiyor oluşum da komik=)

Neler neler yaşamışız =) Karşılıklı göbek atıp hatırlamadığım öğretim görevlisini hala merak ediyorum mesela=P Sonra evee mi gitsem ,okula mı gitsem diye şımarıklık yaptığım süreçte çıldıran kuzenimin bana bi tane patlatmamış olması da birşeydir=)

Discorium'a gidip, parasız kalıp en son paylaştığımız o tek bira diğer tüm biralardan daha hoş olacak hep muhtemelen. Taksimde ağlaya ağlaya yürümüşlüğümün olması bile hoş bir anı şimdi. Sex-shopta paranoyak bi şekilde suratım kapalı gezmeye çalışıp, bilmiş bilmiş 'Yeaa ya yüzümü pornoda fln kullanırlarsa' diyip, bi yandan da d.günü hediyesi beğenmeye çalışmışlığım var sayenizde =)

Daha neler var, neler...Bir ara bunun hakkında uzuuuuun bir yazı çıkabilir sanırım.

O kadar çoook, o kadar güzeeel anılarımız olmuş ki düşündükçe mutlu oluyorum. Tükenmiyorlar, düşündükçe bir başka an geliyor aklıma ve gülüyorum=)

O yüzden işte, ne güzel insanlarsınız siz yaa, iyi ki varsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder